Friday, 13 September 2013

BIDADARI: own experience

Posted by ciksuen at 11:17 2 comments

Sgt teruja nk share kehebatan BIDADARI. Semalam keluar ofis pukul 7 lebih. Balik rumah ambil anak n setelkan segala macam hal rumah. My last meal masa tu was at 1130am actually. Tp still cergas lg utk masak dinner buat family pulak. Benarlah makanan yg disyorkan Rasulullah saw tu sgt bermanfaat dan berkhasiat utk tubuh kita. Alhamdulillah, dipertemukan dgn produk yg mengandungi makanan sunnah nabi ni. Sy sendiri dah rasa khasiatnya. Yang lain bila lagi?

Jom sama2 sihat dan cergas.
Hanya dgn 2 sudu bidadari waktu pagi dan malam. Semoga dgn memperolehi kesihatan dan badan yg cergas, kita mampu melebihkan ibadat dan panjatkan segala syukur pada Allah.

Sejujurnya sy sgt berpuas hati dgn Bidadari ni.

Kepada yg berminat boleh  SMS/Whatsapp 0192370121 or visit and like us on our facebook page here. In sha Allah, BIDADARI ni boleh bantu sihatkan dalaman dan luaran kita. Sesiapa yg stay cheras area boleh COD. Yang jauh jgn risau, kami boleh pos untuk anda :)
 

Tuesday, 10 September 2013

BIDADARI Untuk Suami

Posted by ciksuen at 11:21 1 comments
Assalamualaikum semua. 

Sgt teruja nk kongsi khasiat BIDADARI by DCL dgn semua. I started amek this supplement last month. Start amek sbb badan cpt sgt letih and lesu. Mungkin sebab siang bekerja,  uruskan anak sorg2 sbb husband g keje awal and balik lambat, mlm pulak concentrate utk urusan keluarga dan bisnes Brownies Brownies

Alhamdulillah, sekali makan je terus jatuh hati tau. Badan rase cergas for all day! And yg paling penting supplement ni sgt mudah diconsume sbb die dalam syrup form. I tried another supplement before this..tp dlm bentuk pil. Sgt susah nk makan sbb pil2 yg besar then ade bau yg sgt kuat smpai boleh pening kepala.

Inila BIDADARI kawan2..sgt berkhasiat especially untuk para isteri. RUGI para isteri yg xmahu mencuba! :)




Dikomposisikan dari bahan2 yang terbaik untuk tubuh kita: 

1. Kurma: merupakan nutrien terbaik untuk tubuh dan makanan sunnah nabi
2. Black seed: Habatus sauda yang disyorkan nabi Muhammad utk segala penyakit kecuali mati
3. Lemon grass: Serai digunakan untuk merangsang sistem badan dan diadaptasi sbgubat anti depression
4. Manjakani: Sangat hebat untuk dalaman wanita
5. Puriera mirifica atau lobata: Untuk usaha push up

Trial pack also available untuk mereka yg BERANI untuk mencuba. 

SMS/Whatsapp 0192370121 for more info. Definitely worth trying mommies.
Semoga kite semua dapat menjadi cantik inside and ouside. Semoga dapat terus menjadi bidadari khusus untuk suami.
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez