Thursday, 24 November 2011

::MABUK SI PREGGY::

Posted by ciksuen at 18:25
arini mummy mabuk berkaraoke. abeh sume lagu aku nyanyi. smpai kan lagu utp pon berulang2 kali aku nyanyi. he

cerite sal mabuk ni, teringat plak mase awal2 preggy dl. 
alkesahnye si mummy ni sangatla teringinnye nk makan cheese baked rice. 
jadi bergegas si daddy bawak g pizza hut. 
malang plak nasib, pizza hut yg dkt umah ktorg ni kate nasi abes plak waktu tu. 
jadi ktorg pon bergerak la ke pizza hut yang lain. 
pusing2 punye pusing, singgah punye singgah, las2 kesimpulannye sume pizza hut yang ktorg g kate xde cheese baked rice mase tu. 
so i pon terpaksa la bersabar lg. 
makan la mende lain dl. 

esoknye, tanpa mengenal erti putus ase, ktorg pergi lg pizza hut yg dekat ngan umah ktorg ni utk cari cheese baked rice. 
masuk2 terus je tanye adik kt kaunter tu cheese baked rice ade ke x. 
ble die kate ade, terus la si mummy ni sengih smpai ke telinge. 
jadi ktorg pon pilih la tempat cantik nk duduk, hubby bukak2 menu, pilih makanan utk die isi ke dlm perut. 
mummy tanpa pikir panjang terus je la order cheese baked rice (name pon tgh ngidam, laju je ler)
sementara tunggu food, ktorg pon borak2 la, ketawa2 isi mase lapang. 
kemudian dtg la pekerje pizza hut tu ke meja ktorg menghantar pesanan si hubby sambil memaklumkan "sorry, cheese baked rice abes la"
gulp! tersentak la si mummy. ble die tanye nk ganti pape x, terus je aku geleng. ble pekerja tu blah je dr meja ktorg, terus la mengalir air mate membasahi pipi aku ni smbil aku ngomel2 marah2kan org pizza hut tu sbb bagi harapan palsu. tp skg ble teringat blik n bile n cite kt kawan2, tangisan aku satu ketike dl tu jadi bahan ketawa je. ehe. mcm2 hal org preggy ni. xdpt makan pon nangis. haha. 

p/s: last2 i dpt gak makan cheese baked rice tu. tp ble da dpt makan, xabes pon! he

0 comments:

Post a Comment

Newer Post clear:both; Older Post Home
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez