Sunday, 4 December 2011

::BABY N DADDY::

Posted by ciksuen at 08:06
mlm td first time baby respond tu daddy. 
biasenye kalu daddy panggil baby n letak tangan atas pewut mummy, mesti baby senyap je. 
walaupon before tu baby bukan men aktif lg. 
maybe before ni baby belum kenal tgn n suare daddy lg kot ek. 
mlm td ble daddy letak tgn atas pewut mummy n ktorg bertanye soalan, baby dgn lajunye terus respon. 
"baby, boleh x kalau papa nk beli bag baru (tgn daddy di atas pewut mummy)"
baby kick!
"hoh!"
terus encik hubby pandang i. 
excited betul muke die. 
i pon of coz la excited gak. 
alhamdulillah ya Allah. syukur sgt atas nikmat ni. 
rase mcm nk menangis je sbb gembira. 
insyaAllah tggl lg +/- 10 weeks je baby nk dok lam pewut mummy n utk mummy enjoice saat2 indah first pregnancy.
nnt ble baby da kuar, teruskan wat mummy n daddy gumbire ye. syayang baby shangat2!

xsabanyela tunggu kemunculan baby,,kan daddy kan?
ouh! baby kick tu maksudnye baby bg daddy beli bag ke xbg ek? hmmm..~

2 comments:

amal on 5 December 2011 at 07:07 said...

hehe seronok kan bila baby gerak2.. lebih2 lagi kalo dia reponse bila kita cakap dan pegang perut..

ciksuen on 5 December 2011 at 08:37 said...

tula amal..seronok sangat..kadang2 ble die senyap je jadi risau plak..

Post a Comment

Newer Post clear:both; Older Post Home
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez