Friday, 9 December 2011

::KELAS ANTENATAL?::

Posted by ciksuen at 14:25
pening kepale sudah. hasil kekusyukan bekerja sepanjang 2 hari ni. blog i pon i jarang bukak tau u ol!
xpe..yg penting esok, luse dan hari seterusnye adalah cuti!
hehe

berangan2 mcm nk pegi jenjalan cari hospital utk bersalin nnt this wiken. 
tp ase mcm nk rest je sepanjang cuti ni pon ade gak. 

oh ye..
antenatal class x g pon lg
mommies tau x katne antenatal class yg besh?
penting ke ek antenatal class ni?
ke xpe je kalu x g?

4 comments:

amal on 9 December 2011 at 14:29 said...

rasanya penting jugak kelas antenatal ni esp for first time mommy. macam2 bleh belajar kan tentang cane nak bersalin nanti.. kalo ada kesempatan elok jugak pergi :)

aTy _faRed~ on 9 December 2011 at 15:08 said...

nak pergi jugak nanti..nanti2 kalau awak dah tau share ek ngan saye jugak..:)

!k@ on 9 December 2011 at 17:32 said...

kalau ada kelapangan boleh pergi..banyak info dapat..ika ada post pasal antenatal class..nanti ciksuen tengok ye..

ciksuen on 10 December 2011 at 08:14 said...

amal, aty, ika: kite dgr2 derang akan ajar teknik breathing time bersalin jugak mase kelas antenatal tu. so mmg elok la kan kalu first time mommies pegi. at least ade gak idea ape nk wat di waktu kecemasan nnt.. :)

Post a Comment

Newer Post clear:both; Older Post Home
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez