Thursday, 15 December 2011

::MUMMY CHENTA K-POP::

Posted by ciksuen at 13:31
my love for k-pop yg bermule mase zaman study di utp dl masih xluput lg walaupon i da nk jadi mummy ni. hehe
kekadang org sume wonder nape la i dok dgr lagu kpop.
padahal bukan faham pon die ckp ape.
tp i xkesah pon ape org nk kate.
da telinge i ske dgr..i layan je lah! kan?
walaupon i xfaham, tp i ske dgr rentak lagu2 k-pop ni.
kene je dgn halwa telinge i ni.
lg satu..i mmg ske dgr bahasa korea.
sbb tu bukan lagu korea je, drama & show korea pon i ske tgk.
kalu xfaham ape derang ckp, bantuan subtitle kan ade.
jadi kalu xfaham boleh bace subtitle.
ni la antara mummy punye all time peberet k-pop artist:

 lg satu sbb nape i ske derang ni is sbb derang ni cantik2 & encem2! hehe

7 comments:

~ NANA ~ on 15 December 2011 at 14:53 said...

i pon suka!!! hehe

u know what? my fren hari2 layan k-pop last2 masa bersalin anak dia muka sebijik mcm korea...mmg cute la!

ciksuen on 15 December 2011 at 15:31 said...

yeke nana? i pon selalu gak nengok2 k-pop ni..mane ler tau tetibe kang baby kuar mcm muke member2 snsd ke? kui2 :P

iizla on 15 December 2011 at 16:29 said...

member ila suka tgk drama korea. anak dia ada iras2 mcm org korea sket especially bila pakai topi.

ciksuen on 15 December 2011 at 16:40 said...

terkenan muke pelakon korea ek ila..hehe :D

SiMply NaD'Honey on 16 December 2011 at 09:30 said...

cik suen:u know what...before this nad tak baper ambik port sgt la dgn k-pop..aderla dgr tp biaser2 ajerla...but now,time preggy ni...kner mcm tiap2 hri dgr...walaupun sekali..especially band2 yg consist of boys ajer..kalo gurls tak tgk sgt pun..kalo tgk k-pop bb dlm perut pun snyap ajer heheh...kusyuk kot hahah:)

cikpingu on 16 December 2011 at 11:24 said...

hehehe... suke jugak..

pastu klu kite boring2.. leh senam2 ckit ikut dierg punye tarian..hehehe

ciksuen on 16 December 2011 at 15:14 said...

nad: u mabuk preggy ler tu~ hehe..org pregnant ni kan behaviour boleh buerubah-ubah..mende xske pon leh jadi ske..yg ske plak kekadang jadi xske..hehe

cikpingu: betul! kaki ngan tangan kite ni kekadang gedik je nk menari k-pop. hee :P

Post a Comment

Newer Post clear:both; Older Post Home
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez