::CHECK-UP @ 33 WEEKS::


check up ni actually las week lg i da g
tp arini br nk menulis pasal ni
kali ni da start check up @ KPJ 
alhamdulillah
baby sihat, i pon sihat
see..my tummy pon da getting bigger
result @ KPJ
mummys' current weight: 46 kg
babys' current weight: 1.9 kg

actually a day before g KPJ tu i g gak klinik yg i normally went for check up tu
lain pulak resultnye compared tu result check up @ KPJ
result @ klinik
mummys' current weight: 44 kg
babys' current weight: 1.5 kg

confuse i diwatnye
mane satu nk caye
ke logik je dlm mase one day berat i naik 2 kg n berat baby naik 400g?
hoho
pelik sungguh!
ontahla..papepun, yg penting me n my baby sihat,,,kan?


Comments

  1. alolo cutenya tummy~!

    mmg normally brt bby+brt mummy leh naik twon dgn cpt/lmbt..mgkn dpends ngn owg jgk kot kn~
    bla tgk belly ciksuen yg mkin mbsr tue alhai xsbrnya nk tgu turn zura plak,insyallah^__^

    ReplyDelete
  2. eeee....besnyer...perot yg comel..dh bape bulan dh?

    ReplyDelete
  3. loveaqsha: ehe,,tu la..mendadak naiknye ble da kt ujung2 ni..tp alhamdulillah, i ske je senanye..he

    ha..zura da 6 bulan lebeh kan? xlame lagi mmg totally jadi mak buyong la..

    ReplyDelete
  4. noridaramli: i skg week 34 nk masuk 35,,dlm 8 bulan setengah la kot ek :)

    ReplyDelete
  5. rasa nya bacaan yang betul kat KPJ tu..sebab lagi detail kan checkup nya

    ReplyDelete
  6. mimy: senanye i pon chose to believe result @ KPJ tu sbb berat baby @ 33 weeks lebih convincing. lgpon lege sket ati i kalu 33 weeks da 1.9 kg. 1.5 kg mcm kecik sgt je lg. risau plak kalu pikir.

    ReplyDelete
  7. yer betul...yang penting baby sihat..:) saye esok baru nak check-up untuk 6 bulan..semoge semuanyer ok..[risau]

    ReplyDelete
  8. haaaa berat 46 je??? waaaa kurus giler...i sblm pregnant pon dh 55kg, dah la pendek *jeles*

    apa2 pn semoga baby sihat je k :)

    ReplyDelete
  9. aty: i biase kalu g cek up excited bab nk tgk baby je..hehe

    insyaAllah, semoga u n baby u pon sihat2 hendaknye. jgn ghisau2 sgt2 ek :)

    ReplyDelete
  10. nana: i lg rendah! dl siap ade org panggil ayam serame lg. ahah :P

    ReplyDelete
  11. ala comel perut dia ehehe.. normal kot sebab baby kan tengah mengumpul berat hihih...

    ReplyDelete
  12. amal: i da rase berat sgt perut..nk jalan pon susah..he

    ReplyDelete
  13. alahai..berat 46kg je..jeles tul!!

    me too, penah gak terkena cm tu, padahal bt c/up selang hari je kt klinik lain..tp berat beza plak..pelik sungguh..tp rs yg kt kpj tu lebih dipercayai..:)

    perut pun comel sgt!!

    ReplyDelete
  14. farhana: itula..pelik kan? hurm..antara klinik ngan hospital, i pon pilih utk percya result hospital. hehe

    ReplyDelete
  15. Wawawaaa seronok nye suen!

    ReplyDelete
  16. waty: seronok berperut besau. keke

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts