Thursday, 5 January 2012

::KEMUT-KEMUT PERUT::

Posted by ciksuen at 09:08
kemut2 perut?
mommies selalu experience mende ni x?
lately i mmg selalu rase kemut2 kt perut i ni
tp bile i mention kt my hubby, die ketawa plak. 
terus questioned i
kemut2 tu ape?
haha

ala...kemut2 tu mcm ase perut kene sedut dari dalam for a few seconds/minutes
kemut2 la kan name die?
ke ade name len yg lebeh professional for this?

i senanye xsure nape kemut2 ni selalu jadi akhir2 ni
tp i pk ni mungkin sbb i da nk dekat masuk 9 bulan
jadi kemut2 ni utk preparekan diri mase bersalin nnt
ala2 mini contraction gitu
so everytime jadi
i layankan je la
senyum..xperlu kata apa2~

6 comments:

~ NANA ~ on 5 January 2012 at 10:41 said...

a'ah miini contraction kot...hehe...tp kdg2 risau gak coz takot baby tiba2 terkeluar...hihi

ciksuen on 5 January 2012 at 10:44 said...

nana: nana pon da rase ek? ehe..tol3..kekadang tu i jadi mcm menahan je. sbb takut baby terkeluar. kelakar la plak. hehe

LINA SHAARI on 5 January 2012 at 14:45 said...

HYE NEW MEMBER DKT SNIE :) SAJA DTG BERBELOGWALKING .MINI CONTRACTION SELALU BERLAKU BILA KANDUNGAN DAH MSK 9BULAN :) ENJOY UR LAST PREGNANCYHOOD..NANTI MESTI AKAN RINDU BALIK BLER DAH KUAR BABY :) - lina mummy twin

ciksuen on 5 January 2012 at 14:55 said...

lina: tq!! i senanye sure xsure itu mini contraction ke ape. i men anggap je tu mini contraction. almaklumla, first timer~ ehe

Mimy Hamid on 5 January 2012 at 20:32 said...

same me too...tak sure contraction ke apa...gerak gerak je

ciksuen on 6 January 2012 at 07:35 said...

mimi: da hujung2 ni mmg cenggini la kot gayenye ek..kite layankan je la..he

Post a Comment

Newer Post clear:both; Older Post Home
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez