Thursday, 5 April 2012

::HATI MOMMY::

Posted by ciksuen at 09:21
leaving sufi while she was crying so badly this morning
hancur luluh nye la hati mommy
mase2 mcm ni la rase nk quit je keje n stay wif sufi all the time

sufi....mommy rindu la...
rase mau terbang g peluk cium sufi skrg jugak




11 comments:

aTy _faRed~ on 5 April 2012 at 09:49 said...

semua ibu melalui saat macam ni kan..[bagi ibu bekerja]-saye pon tak tau ar macamane nak hadapi saat macam ni nanti..

ciksuen on 5 April 2012 at 10:03 said...

tu la..awal2 ni nk berenggang pon ase sedih je,,tambah2 plak mase kt tinggal tu die tgh nangis..sayu pilu je hati ibu g keje..

Mimy Hamid on 5 April 2012 at 10:51 said...

my baby pagi tadi dia terkebil je nengok mama nya bersiap..lahai kesian pulak macam tau nakkena tinggal

ciksuen on 5 April 2012 at 11:00 said...

i br 3 hari tinggal die ngan babysitter tu. first day anta, die senyum je dr memule naik kete lg. semalam die merengek sket2 je. pg td sungguh2 plak die nangis. kesian kt bb kene tinggal2. aduh duh duh.

Hafizah on 5 April 2012 at 11:09 said...

nape die nangis?nk susu kot..xpnah lg tgglkan baby time die nangis. sll terlambat g ofis sbb susukan Aisy dl..hehe

D Yatie on 5 April 2012 at 11:37 said...

kan? saya pun. bila hantar kat ibu dia tadi, dengar ibu cerita perkembangan dia. rasa jeles pulak. sebab pengasuh yang nampak setiap perkembangan. huhu.

afiewithayie on 5 April 2012 at 12:05 said...

afie sdg lalui perasaan nie..sedey bile tinggal kan bby kt bs..rse nak benti keje jage anak..malam terlalu singkat utk gelak tawa bersama..rase tak sabar nak tgu weekends..

ciksuen on 5 April 2012 at 12:37 said...

aah pzah. die xpuas nyusu kot sbb mommy die dok kelam kabut.

ciksuen on 5 April 2012 at 12:38 said...

tu la..spend mase dgn pengasuh lg bnyk dr mase dgn kt

ciksuen on 5 April 2012 at 12:39 said...

kekadang ble amek bb dr bs pon die da tdo da. xsempat nk men lame2 ngan bb.

Eira Qo on 21 April 2016 at 21:41 said...

Sedih plak bila baca entry ni.. Sy tk lama lg nk smbung study tglkn anak sy umur 7 bulan,wktu tu lg lah baby tgh betul2 berkembang..hmmm takut nya tk kuat nk hadapi semua tu

Post a Comment

Newer Post clear:both; Older Post Home
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez