Monday, 4 February 2013

::DEBARAN::

Posted by ciksuen at 17:52
Halloo!!!

It's February all! 
Bulan birthday Sufi. 
Tgk kak mimi sungguhla kretip sambut birthday anakanda Fayel. 
Tp mommy mung ni ngak hado idea la nak. Sungguh la tidak kreatif!
Kite jenjalan makan2 kek saje haci x?
Hehe

Tahun lepas saat2 ni dah debor2 dah. 
Takut sgt tetibe bersalin. 
Juga asikla dok memujuk Sufi kuar awal. 
Tak sabar katenye.
Kenangan2~

Thn ni lain plak citenye. 
Part yg same ialah mommy still berdebar. 
Bkn berdebar nk tunggu bb kuar. 
Tp berdebar nk ngadap student dgn tahap ilmu yg masih ciput di dada ni. 
Semoga dipermudahkan ya Allah. 

Agak2 February thn depan akan berdebar jugak lg x?
Mungkin berdebar sambut yg kedua?  
Kui3

3 comments:

D Yatie on 4 February 2013 at 22:52 said...

bakal cikgu ke u??? semoga dipermudahkan ye. ^_^

btw, arissa pun d bawa jalan2 semata dan ayah nya hutang kek lagi kat dia. ahaha.

ciksuen on 5 February 2013 at 16:36 said...

tu la..ni pon cam ade gaya bakal berhutang jugak je ni..he

CikNaa on 7 February 2013 at 12:41 said...

hehe.. memula nebes bl tau nak dpt 2nd baby, tp bl dh nmpk baby time scan, rase tak sabar giler.. huhu..

Post a Comment

Newer Post clear:both; Older Post Home
 

Ciksuen'S Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez